Köksrenovering i Södertälje med närområden

Planerar du att byta ut ditt kök eller vill du bara uppdatera ditt befintliga kök med exempelvis nya köksluckor och ny bänkskiva? Stör du dig på att du inte har tillräckligt med arbetsytor och känner att du behöver ett större kök eller behöver du byta ut dina vitvaror? 

Vi tar hand om din köksrenovering från planeringsskede till färdigt kök. Tillsammans går vi igenom dina behov och önskemål för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt kök. Vi jobbar nära kunden genom hela projektet för att alltid leverera ett resultat av hög kvalitet. 

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med din köksrenovering!

Planera din köksrenovering

Vid en köksrenovering är det viktigt att man bygger med god funktionalitet och snygg design. Du behöver exempelvis veta hur mycket förvaringsutrymme köket behöver, var ska eluttag finnas, vilka vitvaror behövs, var ska vatten och avlopp placeras?

Det kan vara lätt att missa något då det är mycket att hålla reda på vid en köksrenovering. Med vår långa erfarenhet av köksrenoveringar identifierar vi hur just din situation ser ut och hur vi på bästa sätt kan få ut maximalt av det du önskar. Vi hjälper dig hela vägen från planeringsskede till färdigt kök. För oss är det viktigaste att du som kund får ett kök som du kan trivas i och känna dig stolt över.

Vi ser till att lyssna, ifrågasätta och komma med egna ideér. Med många års erfarenhet av köksrenoveringar vet vi vad som fungerar i just ditt kök.

Köket - husets hjärta

Det finns en anledning till att köket kallas för “husets hjärta”. Förutom att laga mat är köket en samlingsplats, vare sig det gäller en middag i goda vänners lag, eller en plats för läxläsning. Med kökets allsidiga användningsområden ställs höga krav på detsamma, inte minst vad gäller design och funktionalitet. Låt oss på Febab hjälpa dig att förverkliga dina köksdrömmar!

Vi planerar alltid alla våra projekt tillsammans med kund i god tid innan arbetet påbörjas. Vi går igenom er köksrenovering med hjälp av våra checklistor som hjälper oss att identifiera alla arbetsmoment. Det är viktigt att vi har en tydlig vision kring vad vi tillsammans vill åstadkomma för att minimera risker och hålla nere kostnaderna.

Familjen Engmans Byggentreprenad AB

Sjövägen 4, 151 39 Södertälje

Organisationsnummer: 559106-1170