Badrumsrenovering i Södertälje med närområden

Planerar du att renovera ditt badrum? Du kanske har tusen idéer kring hur du vill att ditt nya badrum ska se ut? Vi vägleder dig gärna genom hela din badrumsrenovering. Ett välplanerat och modernt badrum kan göra stor skillnad. Exempelvis är en badrumsrenovering en god investering som ökar värdet på din bostad. Det är därför viktigt att välja en pålitlig och professionell byggfirma som kan hjälpa dig att genomföra din badrumsrenovering på ett korrekt sätt.

Febab har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar i Södertälje med omnejd och hjälper dig att hitta rätt metod och material för både dig och ditt hus.

Planera din badrumsrenovering

Ett badrum kan vara komplext att renovera då många installationer normalt finns i väggar, golv och tak. Det är viktigt att tänka igenom en badrumsrenovering noggrant före byggstart då oförutsedda händelser sällan leder till den bästa lösningen och riskerar göra projektet dyrare än man räknat med från början.

Vi planerar alltid våra projekt tillsammans med kund i god tid innan arbetet påbörjas. Vi går igenom badrumsrenoveringen med hjälp av våra checklistor som hjälper oss att identifiera alla arbetsmoment. Det är viktigt att vi har en tydlig vision kring vad vi tillsammans vill åstadkomma för att minimera risker och hålla nere kostnaderna.

Välj rätt material 

Vid en badrumsrenovering är det viktigt att välja rätt material. Det finns många olika alternativ att välja mellan, såsom kakel, klinker, matta eller microcement. En badrumsrenovering kan ha en livslängd på flera decennier om den genomförs med material av hög kvalitet. Fråga oss gärna vid inköp av material. Vi har ett brett kontaktnät i branschen som kan hjälpa dig att välja rätt produkter.

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med din badrumsrenovering!Familjen Engmans Byggentreprenad AB

Sjövägen 4, 151 39 Södertälje

Organisationsnummer: 559106-1170