Våra tjänster

Vi är ett företag med bred kompetens som kan erbjuda flertalet tjänster inom bygg. Nedan ser du vad vi kan hjälpa er med.

Nybyggnation

Vill du bygga nytt? Ett mindre förråd, en carport, ett Attefallshus eller kanske ett helt nytt hus? Vi har erfarenhet av att bygga nytt, både vad gäller montage av prefabricerade modulhus men även arkitektritade hus i lösvirke.

ROT-projekt

Renovering, ombyggnad, tillbyggnad. Har ni planer på att bygga ut, byta kök, göra om badrummet eller något annat roligt renoveringsprojekt. Vi utför alla sorters rot-projekt. Tillsammans med kunden kommer vi fram till den bästa lösningen som passar just ditt projekt.
NYTTJA ROT-AVDRAGET!
Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget för en skattereduktion på våra hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. För mer information, läs mer på Skatteverkets hemsida.

Totalentreprenad

Febab tar hand om dig från start till mål. Behöver du hjälp tidigt i byggprocessen kan du låta oss ta hand om ditt projekt hela vägen. Vi kan hjälpa dig med allt ifrån bygglovshandlingar till projektering till själva utförandet. Vi samarbetar med ett meriterat kontaktnät av konsulter, underentreprenörer och leverantörer som delar vår syn på hög kvalité med slutkunden i fokus.

Planering & projektering

Ett byggprojekt kan vara så mycket mer än själva utförandet.
Vi medverkar gärna tidigt i byggprocessen och bidrar med goda idéer och lösningar, vi hjälper er att ta fram konstruktion- och arkitektritningar om så krävs. Vi kan även vara behjälpliga genom hela bygglovsprocessen.

Byggservice

Vi utför alla slags byggservicearbeten. Inget jobb är för stort eller för litet. Vi utför alla jobb med samma engagemang.

Familjen Engmans Byggentreprenad AB

Sjövägen 4, 151 39 Södertälje

Organisationsnummer: 559106-1170