Vad våra kunder säger om oss

Wille

”Vi fick ett professionellt bemötande vid första besök, offertgivning och även under arbetets genomförande. Frågor under arbetets gång reddes ut respektfullt och med rimliga resultat. Det kändes skönt att vara i trygga händer."

Helena C

”Skulle varmt rekommendera FEBAB till alla som är ute efter trevliga och kunniga hantverkare. Enkla att samarbeta och bolla idéer med. Vi kommer definitivt kontakta Emil och Jocke för framtida arbeten. Vi är enormt glada över vår fina altan."

Charlotte F

”Vi är mycket nöjda med bygget av vårt uterum. Allt har varit väldigt smidigt och proffsigt från början till slut, och resultatet är fantastiskt. Stort tack! Rekommenderas varmt"

Per och Helena

”FEBAB bytte fönster på vår villa. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dem. Arbetet samt problemlösningen gick snabbt och smidigt. Stort tack!"


Lasse och Ullis

”Vi är mycket nöjda med vårt nya tak. Vi är imponerade av ert sätt att göra jobbet men framför allt ert sätt att möta oss som kunder Inlyssnade samt lösningsfokuserade. Stort tack!"

Denny och Sofia

"Smidig renovering av vårt hus och vi är nöjda med resultatet. Lätta att bolla tankar och idéer med. Vi är säkra på att vi valde rätt företag för uppdraget."

Åke och Anna

"Först och främst vill vi tacka er för ett fantastiskt fint arbete med renoveringen av utsidan på vårt radhus. Vi är verkligen nöjda med resultatet, och det känns som att vi fått ett nytt hus att bo i. Altan, fasader fram och bak samt entrépartiet har alla fått sig rejäla lyft. Ni har också varit väldigt trevliga och lyhörda under arbetets gång och utfört er arbete med stor noggrannhet."

Filip

"Vi är mycket nöjda med resultatet av renoveringen av vårt badrum som vi lät FEBAB utföra åt oss. Även om vi inte visste exakt hur vi ville ha det vid börjans start så gjorde den täta dialogen under projektets gång att vi kände oss trygga med hur slutresultatet skulle bli. Även nya behov under projektets gång kunde tillgodoses, vilket vi är mycket glada över. Eftersom man gör en så pass stor renovering, är det viktigt att man känner sig nöjd i slutändan, och det blev vi verkligen!"

Familjen Engmans Byggentreprenad AB

Sjövägen 4, 151 39 Södertälje

Organisationsnummer: 559106-1170